CAMPUS NÀUTIC D’ESTIU

Activitat lúdica que permet practicar l’esport de la vela, divertir-se i conèixer l’entorn nàutic. La vela lleugera, el pati català, el windsurf, els tallers i els jocs de platja són algunes de les principals activitats que fan del programa una manera de gaudir del mar.

Estan adreçades a alumnes de 6 a 16 anys. Es realitzen des de la l’ultima setmana de juny fins a la primera de setembre

NAVEGUEM

La navegació està enfocada per a tots els alumnes, tant per als que s’inicien com per als que volen perfeccionar-se, en les diferents modalitats de l’esport a vela.

 Vela lleugera amb embarcacions col·lectives, individuals i dobles permeten aprendre i millorar les tècniques de navegació.

Windsurf exercicis de navegació i jugar amb l’equilibri, permetran al navegant agafar autonomia per a poder lliscar sobre la taula.

Pati Català per a nivells de perfeccionament. Aprendre a gaudir, lliscar, i navegar en equip.

Caiac Sortides en funció de l’edat del grup i les capacitats dels alumnes.

Paddel Surf Practicarem i ens divertirem remant i fent equilibris amb taules de paddle surf

JOCS I TALLERS

L’activitat de navegació es complementa amb altres activitats:

Jocs de platja Fomenten l’exercici físic i el treball en equip.

Tallers Nàutics de temàtica marinera.

Activitats de platja Jocs aquàtics que milloren la mobilitat en el medi.

Les diverses activitats s’adapten a l’edat i dinàmica del grup i està coordinada per professionals, tots els instructors son tècnics titulars i federats.

CAL PORTAR aconsellem arribar equipats de casa amb roba esportiva; una samarreta, vestit de bany, pantalo curt o bermudes, xancletes que subjectin el peu i/o calçat esportiu. També cal dur una bossa d’esport amb una muda complerta de recanvi (samarreta, bermudes, roba interior i calçat), tovallola, crema de protecció solar, gorra. Aconsellem un bon esmorzar a casa i dur un esmorzar i aigua per a mig mati i berenar per a la tarda. Els dies que faci mal temps recomanem dur un xandall.

* La llicència federativa d’escola anual necessària per a la pràctica de l’esport de la vela, NO està inclosa en els preus dels cursos.

PREU

140€ per setmana

Descomptes: 10% dte inscripcions abans de l’1 de juny 2017

HORARIS

De dilluns a divendres de 9 a 14 h

 

INSCRIPCIONS

Inici de les inscripcions: 24 abril

Per a més info i reserves: 688929169

+ INFO

VELAVENTS

Sol·licita informació: